EKSTRA OPSKRIFT

ANTAL RÆKKER PÅ BOHO CLUTCH

Step 1 – Påsætning af snore

I første step skal du opsætte 1 x 1 m, så du kan påsætte de 22 snore på den. De 22 snore af 5 m sættes på ved hjælp af Lark´s Head Knot. 

Step 2 – Forside på taske 

Så snart snorene er på, skal du i gang med at lave Square Knots. Forsiden har et mønster, hvor der skiftes mellem at være single Square Knots og Double Square Knots. Med Double Square Knots menes der, at der laves 2 Square Knots vertikalt med de samme snore. 

Med dette mønster laves der 14 rækker. 

Step 3 – Bagside på taske

Når du har lavet mønstret på forsiden, skal du fortsætte med at lave single Square Knots rækker på bagsiden. 

Fra række 15-38 skal du lave single Square Knots.

Step 4 – Klap på forside

Nu skal du i gang med at lave klappen på din clutch. Den består af Square Knots og Clove Hitch Knots. Jeg fortsætter med at lave clutchen række for række. 

OBS: Hvis du ikke ønsker at lave clutchen række for række i dette step, men fx hellere færdiggøre alle Square Knots og så bagefter lave Diagonal Clove Hitch Knots, så kan du også gøre det. Dog skal du lave Square Knots først og så bagefter Clove Hitch Knots. Det kan ikke gøres omvendt.

Step 5 – Afslutning af taske

Nu skal du lukke clutchen sammen. Det gøres ved at du folder den og hæfter den sammen i siderne. 

Klip frynserne i den længde og form, som du ønsker.


Step 6 – Rem 

Nu skal remmen laves. Det er en god ide at måle længden løbende, da det både kommer an på, hvor elastisk dit t-shirt garn er og dine egne præferencer til længde. Min rem blev ca. 90 cm inkl. karabinhager.

I dette step skal du bruge 2 x 3 m snor, 2 x 50 cm snor og 2 karabinhager. 

Se den fulde videoguide her