Workshops

Skal vi makramme?

Her på siden kan du se, hvilke forskellige slags workshops, jeg afholder, og kommende workshops. Mangler der en, så giv endelig lyd fra dig, så tilrettelægger jeg gerne en workshop til jeres ønsker og behov.

 

Kommende workshops

Hvilken MAKRAM workshop er du til?

MAKRAM Planteophæng

Er du nybegynder inden for macramé, er et planteophæng altid et godt begynderprojekt.

Du bliver lært op i de basale teknikker på dette kursus, som gør dig i stand til at kunne lave en masse macramé-kreationer efterfølgende derhjemme.

MAKRAM Vægtæppe

Drømmer du om at knytte dit eget vægtæppe, men har svært ved at komme i gang? 

På denne workshop makrammer du enten et “lag-på-lag” vægtæppe eller et “mønster-for-mønster” vægtæppe, som jeg har designet.

Jeg hjælper dig i gang med opskrift og knytteteknikker.

MAKRAM Pompon Art

En lidt anderledes macramé workshop, som minder om tufting – bare uden nålen.

Til gengæld er den hyggelig og du kan skabe de fineste værker med denne teknik. I lige de farver, du ønsker!

Macramé Pompon Art kan laves af de fleste i alle aldre.

 

MAKRAM Macraweave

Macraweave er en kombination af macramé og vævning. 

På workshoppen knytter vi først et lille vægtæppe. Bagefter er der fri leg til at væve med alle mulige lækre materialer.

Du bliver lært op i alle teknikkerne undervejs og nybegyndere kan sagtens være med.

MAKRAM Natur

Macramé og mindfulness i naturen. På denne workshop tager vi ud og afholder en MAKRAM-workshop i grønne omgivelser.

Naturen har en afstressende effekt på kroppen og sindet, så du får dobbelt op på afstressning. Workshoppen vil være en kombination af et macramé-projekt og en naturvandring, hvor jeg vejleder dig til blive mere ét med naturen.

MAKRAM Upcycling

Er du vild med genbrug? Og kunne du tænke dig at lære hvordan macramé kan bruges som et upcyclingsværkstøj, så er denne workshop lige noget for dig.

På denne workshop er der et større fokus på upcycling-delen. Her vil vi bl.a. kigge nærmere på, hvordan og hvilke genbrugsting eller møbler, der kan “upshines” med macramé.

Jeg tilbyder også...

Private workshops

Venindeaften, polterabend, mødregruppe, kollegaer, familieudflugt – det kan både holdes hos jer eller i mit kolonihavehus i Skanderborg

Samarbejde

Virksomhed, butik, galleri, museum, forening, retreat osv. Kan du se en spændende ide i, at vi skal krydse vores foretagender fx med et fælles event,  projektsamarbejde eller lignende, så tøv ikke med at skrive til mig.

Workshops til events

Du kan også booke MAKRAM til forskellige events som fx camps, festivaler, firmaarrangementer og meget mere. 

Har du en ide?

… Som måske ikke lige falder ind under nogen af temaerne her, så skriv endelig alligevel. Jeg elsker nye ideer og udfordringer. 

KONTAKT MIG HER

For forespørgsler vedr. workshops, foredrag, samarbejder, tilbud osv. Jeg glæder mig til at høre fra dig!


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Det siger deltagerne

  “Workshoppen var super hyggelig! Der var sat en rolig og afslappende stemning fra start. Undervisningen var god og til at forstå og det var rart, at man kunne være med i det tempo, man var tilpas med. Jeg er så glad for mit planteophæng.
  Det var lige, som jeg godt kunne tænke mig.”​

  Frederikke

  MAKRAM Begynder deltager

  “Stines MAKRAM-workshop var ren zen og fordybelse kombineret med kompetent undervisning i top hyggelige rammer. Dejligt at lære et nyt kreativt håndværk, og så er det et ekstra plus, at jeg fik mit nye planteophæng med hjem – klar til at hænge op. Kan absolut anbefale workshoppen.”

  Kirsten

  MAKRAM Begynder deltager

  “Workshoppen var hyggelig, god atmosfære, rare omgivelser. Der var god tid, og det var fedt at lære teknikker og komme hjem med pynt til sit eget hjem. Jeg synes, det var fedt med en lille snak, inden vi gik i gang med selve workshoppen, så man føler sig tryg og velkommen.”​

  Ida

  MAKRAM Begynder deltager

  “Stine var super god til at instruere! Det gjorde det nemt og overskueligt at dele det op i små bidder på den måde, hun gjorde.”​

  Naya

  MAKRAM Begynder deltager