Kvinden bag

Halløjsa!

Jeg er kvinden bag MAKRAM. Mit navn er Stine. Jeg bor i mit kolonihavehus i Skanderborg det meste af året, hvor jeg er på en bæredygtig livsstilsrejse, der bl.a. indebærer at blive mere selvforsynende, opgradere mine handy-skills og DIY, begrænse mit forbrug og leve mere i balance med naturen.

Macramé-teknikken er ikke så udbredt i Danmark, men det har SÅ meget potentiale og det har jeg sat mig for at skubbe til! Det er mit mål at vise, hvor let og sjovt det er at lave macramé, samtidigt med at du har det bæredygtige aspekt med i tankerne. Det er win-win.

Derfor begyndte jeg at makramme

Jeg startede med at lave macramé i sommeren 2019. Det var en svær tid, hvor jeg bl.a. var nede med sorg og stress, og jeg havde brug for at afstresse og koble hovedet fra. Jeg stødte tilfældigvis på macramé og satte mig for at lære det selv. Det blev til mange forskellige slags macramé-ting, hvor det blev en hobby at upshine egne ting i hjemmet, ting fra genbrug eller ting, som jeg fandt på gaden fra storskrald. 

Macramé har hjulpet mig igennem en svær tid ved at give mig en indre ro og en stor tilfredsstillelse ved at skabe selv. Derfor er mit slogan også “Your Way Up” – med reference til upcycling også, selvfølgelig.

94C37E03-06AA-41C6-84DD-76B28D25F066

TV-indslag med Stine i KreaTID